Voorbereidingen CantaRode 2019 begonnen

30 januari 2019

De voorbereidingen voor CantaRode 2019 zijn begonnen. De vijfde editie van het internationaal koorfestival in Kerkrade vindt volgend jaar plaats van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni.  

De organisatie hoopt dat dan weer veel kamerkoren uit alle delen van de wereld naar de Nederlandse stad Kerkrade komen om muzikaal de strijd met elkaar aan te gaan. Maar ook om elkaar te ontmoeten, om samen te zingen en mooie concerten te verzorgen. CantaRode 2018 werd ex aequo gewonnen door het jong dameskoor Amaranthe uit Oudenaarde in België en het koor van de maritieme universiteit van Szczecin in Polen.

 

Inschrijving 2019
De inschrijving voor CantaRode Internationaal Koorfestival 2019 is geopend. Dameskoren, mannenkoren en gemengde koren die aan de voorwaarden voldoen, kunnen zich vóór 15 december 2018 inschrijven.

Het programma bestaat uit een concours tussen de deelnemende koren, maar er zijn ook concerten in de regio en workshops. Ook is er ruimte voor spontane optredens en ontmoetingen tussen zangers onderling. Naast koren uit het buitenland hoopt CantaRode dat er ook koren uit heel Nederland zich inschrijven.

 

Download Flyer CantaRode 2019