Tickets

Openingsconcert donderdag 26 mei

Het openingsconcert van het zesde CantaRode International Choral festival vindt plaats op donderdag 26 mei om 20.00 uur in het ParkStadLimburgTheater in Kerkrade. Een speciaal projectkoor zingt dan werk van Karl Jenkins. Vervolgens presenteren alle deelnemende koren van het festival zich.

Kaartjes zijn voor € 12,50 verkrijgbaar bij het ParkstadLimburgTheater of aan de dagkassa.

 

Concoursdagen vrijdag 27 en zaterdag 28 mei

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei vindt het concours van CantaRode plaats. De koren worden dan beoordeeld door een vakjury. Publiek is van harte welkom. Kaartjes zijn voor € 10 verkrijgbaar bij het ParkstadLimburgTheater of aan de dagkassa.

 

Regioconcerten vrijdag 27 mei

Op vrijdag 27 mei vinden er drie regieconcerten plaats. Tickets voor deze concerten zijn verkrijgbaar bij de concertlocaties. Zie ook de pagina concerten

 

Slotconcert zondag 29 mei

Op zondag 29 mei vindt om 15.00 uur het slotconcert plaats met Singer Pur in het ParkstadLimburgTheater in Kerkrade.
Kaartjes zijn vanaf € 23,50 verkrijgbaar bij het Parkstad Limburg Theater

 

Passe-partout

Wilt u alle activiteiten van CantaRode bijwonen? Het ticket voor het slotconcert geldt als passe-partout voor alle optredens in het Parkstad Limburg Theater. Op vertoon van het ticket bij het openingsconcert ontvangt u een polsbandje, waarmee u toegang heeft tot alle activiteiten (met uitzondering van de regieconcerten).

Let op: bewaar het ticket voor het slotconcert wel, want dat heeft u op zondag 29 mei uiteraard nog nodig!