Inschrijftermijn festival verlengd tot 1 februari

30 januari 2019

De inschrijftermijn van het Internationaal Koorfestival CantaRode komend jaar is verlengd tot 1 februari 2019. CantaRode wil daardoor meer koren de gelegenheid geven zich aan te melden.

De aanmelding voor het festival van 2019 sloot eigenlijk op 15 december 2018. Er heeft zich inmiddels ook al een groot aantal koren uit alle delen van de wereld gemeld. Gebleken is echter ook dat het voor sommige koren te kort dag was om alle benodigde informatie tijdig aan te leveren. Dit kan nu nog tot en met 1 februari 2019.

Festivaldirecteur Dion Ritten is zeer enthousiast over de koren zich al hebben aangemeld. “We hebben nu al een heel interessant speelveld,” zegt hij. “Het Cantarodefestival begint internationaal echt naam te maken. Ik ben zeer benieuwd of er nog bijzondere koren bij komen.”

Het Internationaal Koorfestival CantaRode vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni in Kerkrade. De koren kunnen dan muzikaal de strijd met elkaar aangaan. Daarnaast is er een uitgebreid programma met concerten van alle deelnemende koren, workshops en een muziekfeest. Het festival is bedoeld voor amateurkoren, waartoe ook koren van universiteiten of conservatoria worden gerekend.

Lees het festivalreglement

Direct aanmelden voor CantaRode 2019